Vælg en side

Sommeren er officielt over. Vejret har desværre ikke vist sig fra sin bedste side denne sommer. Det har derfor været mere end oplagt at få læst nogle bøger. Jeg er studernede så er det ikke altid, at der er så meget tid til at læse andet end faglitteratur. Derfor er sommeren altid en kærkommen lejlighed til at få læst, nogle af alle de bøger som har hobet sig op på reolen.

Outlander 2

I øjeblikket er jeg cirka 300 sider inde i Outlander 2 – Guldsmed i rav. 3’eren udkommer først til august, så jeg prøver at få 2’eren til at holde så længe som overhovedet muligt. Bogen er tæt på 1000 sider lang, så der er stadig masser af sider tilbage. Historien er flyttet fra Skotland til Frankrig, og handling starter umiddelbart der hvor 1’eren sluttede. Indtilvidere er jeg suget helt og andeles suget ind i historien, og glæder mig til at se hvad der kommer til at ske, på de næste mange hundrede sider.

Ofte har jeg gang i flere bøger på en gang. Ofte skyldes dette, at der er mange spændende bøger, som jeg simpelthen ikke kan vente med at læse.  Derfor ender det altid med, at jeg har gang i flere bøger på samme tid. Nogle gange ender det i sidste med, at jeg holder en pause med den ene. Simpelthen fordi den anden viser sig at være mere spændende. Jeg tænker at der er mange, som kender netop denne situation.

Atten grader minus

Atten grader minus af Stefan Ahnhem er den anden bog, som jeg netop er gået i gang med. Det er den tredje bog i serien om Fabian Risk, en svensk kriminalbetjent som kommer ud for lidt af hvert. Historien trækker også tråde til Danmark, hvilket også gjorde sig gældende i den første bog. Den første bog var både gribende og makabre, men jeg slugte den i et stykke. Derfor glæder jeg mig virkelig også til at finde ud af, hvilke grusomheder Risk skal opklare denne gang.

 

Der kommer selvfølgelig anmeldelser af begge bøger.